martes, 26 de mayo de 2020

FEM DE CUINERS!


De ben segur que aquests dies a casa, heu cuinat molt oi? Ja us imagino amb el vostre davantal i preparant uns fantàstics pastissos, galetes, pizzes... ummmm!!😋😋. 

És molt divertit experimentar amb les textures de les mases, dels ingredients, provar-los, olorar-los. Aquesta experimentació farà treballar molt a tots els vostres sentits.

I sabeu què? També podeu aprofitar per dibuixar els ingredients que heu fet servir. Fixeu-vos bé en la seva forma, en el seu color, en la seva mida. 
Voleu fer una mica més? Us animeu a escriure el nom dels ingredients? ✍ Penseu bé quines lletres sonen, amb quina comença, potser hi ha alguna lletra del vostre nom, a del pare o de la mare o fins i tot de les vostres mestres!


Voleu que us ensenyi que vam cuinar l'altre dia amb el meu fill gran? Vam fer uns creps de xocolata boníssims! I com el Biel no es volia oblidar de com es fan, vam escriure la recepta. 



Vinga cuiners i cuineres d'Infantil, ensenyeu-nos les vostres creacions de cuina! Ja siguin les fotos dels pastissos, els dibuixos dels ingredients o els vostres escrits! El que us vingui més de gust! infantiljverdaguer@gmail.com

Abraçades gegants de totes les mestres 🧡

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.