lunes, 25 de mayo de 2020

Anem a veure un espectacle de Dansa!


EL PAPER DE LA CULTURA: anem a veure un espectacle de Dansa!

Partim d'un proverbi africà: "per educar un infant fa falta la tribu sencera".

Tot allò que entra pels sentits dels nens/es configura la seva CULTURA, perquè encara a la primera infància no tenen filtre ni capacitat de discerniment, aquesta maduresa afectiva e intelectual que li permeti filtrar, organitzar, escollir i entendre tota la informació que té al seu abast.
El rol d'educador-dels pares/cuidadors-consisteix a entendre fins a quin punt el nen/a està preparat/da per rebre segons quina informació i observar segons el seu comportament i actuar com a filtre extern, protegint als infants en cada moment.
Si volem que els valors positius quallin en la cultura dels nostres infants, han d'INTERCULTURAR, és a dir, empapar-se de cultura, trobant-se de forma implícita en cada un dels elements que els envolten, com per exemple: jocs, pel·lícules, persones, contes...que configuren el món cultural dels nostres infants.

La nostra proposta d'avui és apropar-nos a una companyia de dansa contemporània, Aracaladanza, tot un referent en la creació d'espectacles per a nens/es i adults.

CONSTELACIONES: és una proposta inspirada en l'obra creativa de Joan Miró. Cinc ballarins cerquen transmetre les emocions de l'univers del pintor i en què els colors adquireixen moviment.



NUBES: en aquest espectacle la companyia s'apropa al món oníric i surreal, màgic i fantàstic nascut del pincell de Magritte. En aquest espectacle juguen amb objectes quotidians que apareixen en els seus quadres, i que ens transporten als seus universos, com les pomes, els paraigües o els seus famosos barrets rodons.


GAUDIU D'UNA ESTONETA DE DANSA,MÚSICA I ART.
ESTONA DE CALMA I BELLESA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.