miércoles, 27 de mayo de 2020

FEINETES I COSES DE CASA.

Ens encanta que ens envieu idees per fer a casa.
En primer lloc la Valeria de P3 ens vol ensenyar el munt de coses que podem fer a casa amb una taula de llum. Com recordareu, en un post anterior vam parlar de les taules de llum com a recurs pedagògic.


En aquest primera imatge, podeu veure com la Valeria ressegueix els números amb peces de colors transparents.

I una idea més, a partir de la història d’una nena que feia molt de temps que no podia anar als llocs que més li agradaven, la Valeria li va mostrar el camí per arribar a aquests llocs. Quina bona manera de practicar el grafisme creatiu!.



La taula de llum, és un recurs que dóna per molt. Veieu quina bona idea. A partir de la curiositat dels nens i nenes per saber com som per dins, podem veure que hi ha dins del cap, quina forma té el cor...



Atenció! Endevinalla... qué és el que es veu a la radiografia? La Valeria ens dóna una pista.
Per tots aquells que us animeu a fer una taula de llum a casa, per Internet hi ha un munt de tutorials, uns més complicats, per aquells més manetes i d’altres molt més senzills. Al final el resultat més important són les hores i hores de diversió assegurada a casa.

Us deixem aquest tutorial que és un dels més senzills que hem trobat.


Només cal tenir en compte una sèrie d’indicacions, per tal de tenir cura de la vista.
  • La llum és millor que sigui blanca càlida. Millor LED.
  • No jugar en una habitació totalment a les fosques.
  • No fer servir llum que parpellegi. (La llum ha de ser fixa)
  • No estar massa estona.
Tenim més idees per fer a casa, la Laia de P3, ens ensenya una manualitat meravellosa per la qual només necessiteu una mica de cola blanca, sal, i aquareles. Mireu quin resultat més bonic.



I per acabar, la Sofia de P3, ens mostra una bona manera de passar l’estona: convertir el balcó de casa en un lloc preciós ple de flors. De pas la Sofia ha après moltes coses pràctiques per poder cuidar les seves plantes. Molt bé Sofia.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.