miércoles, 1 de abril de 2020

JUGUEM AMB LA LLUM

Molts són els canvis pedagògics que hem introduït aquest curs, mini-mons, peces soltes, provocacions...la taula de llum ha estat una altra d'aquestes descobertes.


Recollim la idea, i la necessitat, d'apropar aquest element, que és tan present a les nostres vides, per incorporar-lo a la quotidianitat dels nostres infants.

Aquesta eina tan màgica ens genera noves mirades. 
Observar els materials i objectes a través d'una llum intensa ens aguditza els sentits i ens estimula a desenvolupar la concentració i la creativitat.


Ens vam iniciar a través d'una provocació d'hivern que vam realitzar en el primer Trimestre.





En altres ocasions hem proporcionat diferents elements, com per exemple: peces soltes, ampolles sensorials, peces de construcció... perquè de manera autònoma investiguin i realitzin les seves creacions de manera lliure.



Com no disposem d'aquests elements a casa, us convidem a jugar i comprovar
les propietats de la llum amb els elements de què disposem a casa.

Una lot i una tela blanca (a manera de pantalla) poden ser alguns dels elements
que ens proporcionin una estona de descoberta i de joc alternatiu.

Pareu bé l'orella i descobrireu les preguntes que es plantegen els nostres infants... us engresquem a què les compartiu al blog!!!!!

(Si feu algunes de les propostes que mostrem al blog i ho voleu compartir amb la resta de la comunitat, feu una foto i envieu-la a infantiljverdaguer@gmail.com, nosaltres estarem encantades de veure les coses que feu i de pujar-les al blog.


GAUDIM DE LA NOSTRA LLUM!!!
UNA GRAN ABRAÇADA PLENA D'ESCALFOR.

EQUIP DE MESTRES VERDAGUER.






1 comentario:

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.