martes, 9 de junio de 2020

M’ACOMPANYES A LA FONT DEL CARINYO?

Ja fa molts anys que a l’escola vam tenir clar que els nens i les nenes d’infantil havien de conèixer, estimar i respectar l’entorn natural de Pallejà. Per aquesta raó cada any fem una sortida al bosc proper a l’escola.
Els recorreguts són diferents i estan adaptats a les possibilitats de cada grup. Per exemple els de P3 arriben a la Font del Carinyo i els de P4 i P5 van fins a la Font de les Rovires.
Tots són paratges que sorprenen pel seu verdor i la presència de l’aigua. I és que els que vivim a Pallejà tenim la sort de tenir al costat de casa espais d’un gran valor natural.
Enguany els nens i nens de P3 no van poder gaudir de la sortida a la Font del Carinyo. Les mestres hem pensat que podríem acostar aquest espai a casa vostra i així tots aquells que encara no coneixeu aquest indret, potser us animeu a anar-hi.
En aquesta proposta, ves quina sorpresa!... s’ha afegit la nostra companya Sofia de P3, que amb les seves fotos completa la nostra sortida fins a la font de les Rovires. 🥰
Anem per parts... Primer anem a la Font del Carinyo. El recorregut que us proposem en el vídeo és el més fàcil, per l’Institut, però hi ha diferents maneres d’arribar, com per exemple el caminet que va vorejant Can Pucoll.


Com us explicàvem la Sofia de P3 va anar amb la família a la Font de les Rovires, i ens ho vol explicar.
La Sofia ens explica que a tota la família els agrada molt gaudir de la natura. Ja coneixen la Font del Carinyo i la Font de les Rovires.

La Font de les Rovires és un espai ple d’aigua. Que gràcies a les darreres pluges encara està més bonic. Caram Sofia! que ben preparada anaves per passejar dins de la riera. Quina bona idea portar les botes d’aigua!


A la Sofia li va impressionar el Salt d’aigua de les Rovires. I de ben segur el soroll que fa l’aigua al caure a la bassa que es fa a sota.


I mireu quina sorpresa, la Sofia va poder fer una foto d’un ocellet amb uns colors ben especials. Podria ser un pit-roig ? A veure, si per aquí hi ha algun entès en ocells i ens ho pot dir, si us plau...


L’admiració per la natura no només queda aquí, i es que recollint cosetes pel poble mireu quines obres d’art ens ofereix la nostra companya.




I fins aquí avui, esperem que us agradi i que gaudiu molt de la natura. Una abraçada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.