martes, 19 de mayo de 2020

JUGUEM AMB LES OMBRES!

Aprofitem que els dies són més llargs i el sol ens acompanya per jugar una estona? Sí, sí, volem proposar-vos unes quantes activitats amb les que de ben segur ho passeu genial!
N’hi ha per fer a casa, d’altres per fer-les en les estonetes que sortiu al carrer... juguem amb les OMBRES?

- DIBUIXEM OMBRES
Aquesta activitat la podeu fer tant a casa com a l’aire lliure, només necessiteu un objecte que posareu a sobre d’un full i n’haureu de resseguir la seva ombra. Sortiran autèntiques obres d’art!
Us direm un petit secret, quan acabeu de repassar l’ombra no traieu l’objecte, marxeu a jugar o a fer qualsevol cosa que us vingui de gust i després torneu a veure el vostre dibuix... què ha passat? Coincideix? Investigueu, investigueu!!!



 - QUINA CARA EM POSO?
Aquesta proposta és molt divertida, proveu a dibuixar les parts de la cara al terra i després jugar a posar la vostra ombra a sobre... segur que riureu una bona estona ja que podeu dibuixar cares contentes, tristes, sorpreses, espantades... esperem les vostres fotos!



- CONSTRUIR I JUGAR AMB ELEMENTS DE COLORS TRANSLÚCIDS
Alguna vegada heu pensat de quin color són les ombres? Podeu provar a descobrir-ho jugant amb objectes diferents (foscos, clars, que deixin passar la llum...). De ben segur que us sorpreneu jugant amb diferents materials...



- FEM UN ARC DE SANT MARTÍ?
Aquesta proposta és molt senzilla de fer i sempre surt bé! Necessiteu un CD i l’únic que haureu de fer és posar-lo davant de la finestra quan el sol hi entra de manera directa i que es reflecteixi en algun lloc (armari, paret, moble...). Cada CD fa un arc de sant martí diferent, us animeu a provar?


Esperem que us animeu a jugar i posar en pràctica les propostes, i no us oblideu d’enviar-nos fotos o vídeos dels vostres descobriments i experiments!

Us enviem moooolts petons plens de llum i color!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.