jueves, 23 de abril de 2020

SANT JORDI. LES FEINETES DE LES MESTRES

Hola nens i nenes!

A les mestres també ens agrada fer feinetes. Nosaltres hem fet les nostres manualitats de Sant Jordi i us les volem ensenyar.

Hola! Sóc la Rosa. Aprofitant la diada de Sant Jordi, he agafat els pinzells i m’he posat a pintar roses. Aquest any serà difícil tenir-ne de veritat però, no passa res aprofitarem per fer-les a casa i encara seran més boniques. Quan he acabat m’he adonat que faltaven els personatges de la llegenda i com que no hi havia lloc al paper he decidit escriure els seus noms: Sant Jordi, la princesa el drac... Espero que us agradi.


Feliç Diada de Sant Jordi!! Sóc la Lorena! Envoltada de contes, d'un drac fet amb fang, una rosa feta amb material que hem trobat per casa (pot d'iogurt, cartolina verda, tovallò amb colorant vermell) i el símbol d'aquest dies! L'arc de Sant Martí! 
No ens podem veure, però amb les vostres i les nostres fotos compartirem aquest dia d'una manera diferent que sempre recordarem. Una abraçada GEGANT!!!



Feliç Diada de Sant Jordi, bonics i boniques!!! Sóc la Noe i desitjo que gaudiu d’aquesta celebració tan especial. Ja anem veient les vostres manualitats, són totes precioses!!! Heu vist el que han fet la Lorena i la Rosa, quines mestres més artistes, veritat?
A casa meva també ens hem posat mans a l’obra i amb els meus ajudants hem fet un drac que us vull ensenyar. Hem utilitzat uns gots (pel cos), cartolina verda (per les potes, la cua i els ulls), un full blanc (per les dents), cartolina vermella (per la llengua), uns ulls d’aquests que es mouen, punxó, tissores i pega i a poc a poc hem anat muntant el nostre Drac. Espero que us agradi 😉
Aprofito per enviar-vos un petó molt i molt gran, us trobo molt a faltar!!! 😘


Sant Jordi s'apropa i cal celebrar-ho!, trobarem a faltar sortir al carrer i compartir vida i moments amb la gent del poble. Però reiventem-nos, segur que trobarem una manera creativa per compartir moments especials amb la gent que tenim al nostre costat.
Jo us deixo aquesta imatge... Què imagineu que faré???
Avui, 23 d'Abril, CREAREM I COMPARTIREM

FELIÇ SANT JORDI 2020. Martha 


Feliç Sant Jordi a tots i a totes!!  Sóc l'Anna, desitjo que gaudiu molt d'aquest dia tot i que sigui tant diferent als altres anys. No podrem sortir al carrer i passejar pel poble veient les parades de llibres i de roses però tot i així en podem gaudir molt a casa compartint el dia amb els que estan al nostre costat.
Aquest dies heu estat fent manualitats molt boniques i originals, i vull compartir amb vosaltres les  que hem fet a casa amb molta il·lusió
Hem aprofitat material que teníem per casa. Hem fet roses pintant una tovalloleta humida de vermell i una ouera de color verd, hem fet un drac amb oueres, pintura i gomaeva, i finalment hem fet una princesa i un Sant Jordi amb tubs de paper de water i.... ja podem fer la llegenda de Sant Jordi!!!
Una forta abraçada a tots i a totes i que gaudiu molt d'aquest dia!




I per acabar tenim un regalet per vosaltres. Les mestres ens hem reunit virtualment per oferir-vos aquesta petita sorpresa en la diada d’avui, i es que fos com fos volíem estar a prop de vosaltres en un dia tan especial com avui.



FELIÇ SANT JORDI NENS I NENES!
FELIÇ SANT JORDI FAMÍLIES!


9 comentarios:

  1. Que chulo moltes gràcies s tots! Feliç Sant Jordi

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies! A l'adriana de p4 li ha agradat molt! Feliç Sant Jordi

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies! Un vídeo molt maco. A casa ens ha agradat mooolt. Feliç Sant Jordi!

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias, A Eric de 2 y Lara de p-3 les a gustado mucho un saludo a todos

    ResponderEliminar
  5. Muchas gracias, A Eric de 2 y Lara de p-3 les a gustado mucho un saludo a todos

    ResponderEliminar
  6. Moltes gràcies per el conte! Al Pol i al Martí els hi ha agradat moltíssim!
    Una abraçada a tots els mestres!

    ResponderEliminar
  7. Ohhh Nos ha encantado el cuento!!! Lucía de P4 lo veía impaciente esperando veros a tod@s!!!
    Gracias a todo el equipo, bravo! Un abrazo

    ResponderEliminar
  8. Rosaa, en Guiem te troba a faltarrrr

    ResponderEliminar

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.