viernes, 3 de abril de 2020

FEINETES A CASA: VALERIA I ENZO

Ja ha arribat el moment de compartir amb tota la comunitat les imatges que les famílies en heu enviat!. Primer us volem agraïr tot el que esteu fent a casa amb els nens i nenes. MOLTES GRÀCIES!

En primer lloc volem mostrar-vos a la Valèria de P3. A la Valeria li encanta el conte de la lluna i com que no el té a casa, juntament amb els seus papes va decidir posar-se mans a l'obra. La Yaiza, la seva mama ens ho explica: 

"Anem seguint tot el que es penja al blog i agafem idees per amenitzar els nostres dies a casa. Com sabem que a la Valeria li agrada tant el conte de la Lluna i no el tenim a casa, vam crear el nostre conte per que ell ens ho expliqui a nosaltres. Li agrada molt! I ha passat a ser un hit a casa!!"




"Ens vam adonar que això potenciava la seva imaginació, creant històries amb els diferents personatges de la cançó i ens vam animar a crear les nostres titelles de cada membre de la familia, i ara tenim per hores i hores de obres de teatre a casa. Ho recomanem molt i molt per passar tots junts estonetes creant contes on els més petits son els protagonistes!!
Una abraçada ben forta! Ens veiem aviat!"



Fins aviat Valeria, estem molt contentes de la feina que has fet. Ens agrada sobretot els titelles que has fet de tota la família. No t'has oblidat ni del gos. GENIAL!

Aprofitem per recordar-vos l'enllaç al conte de la Lluna:


L'Enzo també de P3 ens mostra molt rialler com de bonica és la decoració que està fent a les finestres de casa. Podeu veure alguna foto més de l'Enzo a l'instagram de l'escola.


Molt bé Enzo, ens alegra molt veure que segueixes sent un gran artista. 

Moltes gràcies per la vostra col.laboració. Fins aviat.

1 comentario:

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.