lunes, 20 de abril de 2020

COMENCEM AMB ELS TREBALLS DE SANT JORDI

Les mestres estem molt contentes. Tant bon punt vam publicar la nostra proposta de treball per Sant Jordi de seguida vam començar a rebre les vostres feines.

Aquí van les primeres:

La valeria de P4 ha fet roses de Sant Jordi, utilitzant dues tècniques diferents. La primera utilitzant material de rebuig: oueres de cartró



La segona és un dibuix preciós fet amb les seves manetes. 


La mama de la Valeria ens ho explica tot: 

 Com va? A casa aquest cap de setmana hem estat d’allò més creatius i tenim un munt d’idees per a celebrar Sant Jordi. És una de les nostres festivitats preferides, ja que a la Valeria li encanta llegir contes, i ara explicar-li a la seva germana petita, la Olivia.
Per Sant Jordi tenim una història peculiar, on el cavaller es una valenta nena que es diu Georgina i lluita amb molt d’humor contra una dragona. “Georgina i la dragona”, us el recomanem molt!

A més la Valeria ha fet una rosa amb una mica de pintura, unes oueres i un depresor. I un dibuix amb pintura de dits d’una Rosa. La mà gran és la de la Valeria i l’altra la de la seva germaneta Olivia. 

Una abraçada gran.”

El nostre company Blai de P3, amb el seu germà Bernat, ens mostra una manualitat que al mateix temps serveix com a disfressa. Mireu als dracs Bernat i Blai que guapos que estan.






L'Egar de P5 ens ensenya aquest super drac fet amb una ouera, cartolina i pintura.
És molt espectacular Edgar!


 

La Laia de P5 comparteix amb nosaltres les seves manualitats. Ha fet dos dracs ben diferents i originals així com una rosa amb goma eva. Molt bé Laia! Segueix així de cretiva!



I la Carla de P5 ha dedicat molt de temps i paciència pintant un fantàstic mural per desitjar-nos un Feliç Sant Jordi.         Moltes gràcies Carla!



Atenció, el cavaller Álex Lueiro (P4) ha vingut des del poble de Pallejà per mostrar-nos aquests dracs tan bonics, ha fet dues titelles i un drac ferotge que treu foc per la boca!!! Estàs guapíssim!




El Martí de P4 i el seu germà Bruno ens mostren els seus dracs. Mireu que ens ha explicat la Míriam de com ho han fet:

"El Martí ha fet un drac de Sant Jordi amb una ouera, una mica de pintura, un pal i molta imaginació. El Drac de Sant Jordi obre la boca quan corres amb el pal a la mà... i hem aprofitat per posar-li una bengala a la boca del Drac per què així fos un autèntic Drac traient foc per la boca! Feliç Sant Jordi a tot@s!

 Moltes gràcies, família!




I la Meritxell de P4 també ens vol ensenyar una altra manualitat, ha fet una rosa preciosa utilitzant els materials que veieu a la foto: paper, tissores, llapis, retolador, celo, un pal  i cordill. És tan bonica com tu, gràcies per compartir-la amb tots!





L'Èric Planes de P4 també s'ha posat mans a l'obra i ha fet un dibuix preciós i un punt de llibre, quina súper bona idea! T'ha quedat molt bonic, Èric!!! Moltes gràcies per les teves fotos!





Esperem que les idees i les propostes dels nens i nenes d’infantil us hagin fet passar una bona estona. Aquí us deixem un vídeo referent a la Llegenda de Sant Jordi que dóna una versió una mica diferent de la història.


I ja sabeu totes aquelles aportacions que volgueu fer al blog les podeu enviar a
infantiljverdaguer@gmail.com

1 comentario:

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.