martes, 17 de marzo de 2020

JUGAR AMB COSES DE CASA

Molts de nosaltres de petits, ens entreteniem amb qualsevol cosa. No era estrictament necessari que fos una joguina formal, sovint podíem trobar la diversió en les coses més senzilles i amb materials de rebuig de casa.
A la classe tenim a disposició dels nens una safata amb pots de productes acabats. Aquests pots, que són de diferents materials, ( plàstic, vidre, fusta...) tenen un element en comú: tots tenen tap o tapa. Alguns són de pressió, d’altres de rosca. L’objectiu d’aquesta activitat és que els nens entrenin la motricitat fina i aprenguin a obrir de manera autònoma objectes de la vida quotidiana.
Hem observat que a més a més de l’entrenament motriu, els nens obtenen un munt d’informació a través dels sentits: a través del tacte noten diferents textures i temperatures segons el material, a través de l’olfacte descobreixen l’olor del producte que contenia....
Si us animeu a casa, recordeu que els pots han d’estar ben buits i nets. Es preferible que els pots siguin petits (que els puguin manipular amb les seves petites mans).


I recordeu... Cuideu-vos molt
L’equip d’infantil.

1 comentario:

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.