lunes, 13 de noviembre de 2017

SORTIDA BOSC DE LES ROVIRES P5

El passat dimarts vam marxar d’excursió al Bosc de les Rovires. Teníem tantes ganes que ni el fred ni el vent de primera hora del matí ens van fer dubtar de la nostra marxa cap a l’aventura.  Tots teníem ben clara la nostra missió expeditiva: trobar els elements de la natura que portàvem als nostres penjolls. Alguns eren fàcils de trobar, com els roures, els aglans o les pinyes. Però d’altres que semblaven més complicats, al final, van sucumbir a la nostra capacitat observadora. I vam aconseguir trobar bolets, petjades d’animals, i algun que altre cau. Tot el que consideràrem interessant ho anàvem guardant en un bossa i així un cop arribéssim a la classe ho podríem classificar i destriar.
Tot i que aquesta sortida ja l’havíem fet a P3 i a P4, estàvem igual d’emocionants i contents. Sempre és divertit anar amb els amics a descobrir i gaudir de la natura. I ben cert que així ho vam fer perquè en arribar a l’escola, algú ens havia deixat el nostre carnet que certificava que som uns exploradors de primera. 

Tot seguit us deixem un recull d’algunes de les imatges de la jornada. Esperem que us agradin tan com a nosaltres. Veient-les a la classe hem recordat un munt d’anècdotes de la nostra sortida. Si en voleu saber més, pregunteu, pregunteu. Ara ja som uns experts en plantes i animals de bosc. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.