miércoles, 25 de octubre de 2017

SORTIDA BIBLIOTECA P5

Aquest matí hem anat a la Biblioteca de Pallejà. Portàvem molts dies esperant aquest moment tant especial.  Molts de nosaltres hi anem sovint i ja coneixem el castell però anar tota la classe de volcans alhora ha estat molt emocionant.

La Mònica, la bibliotecària, ens ha recordat que a la biblioteca hem de mantenir silenci i respectar els espais. També ens ha explicat que podem agafar llibres, pel·lícules o revistes de préstec  per després retornar-los.  N’hi havia tants!! Que ens ha costat molt triar un conte per emportar-nos a casa. Segur que tornarem perquè ens hem quedat amb les ganes de llegir més. Això sí, sempre hem d’anar acompanyats d’un adult (una altra de les normes importants que no hem d’oblidar). Llegir és divertit. Hi ha contes amb molts dibuixos,  colors i textures.  Hem descobert els còmics i llibres il·lustrats espectaculars. Teníem tant per mirar! Hem aconseguit el diploma d'exploradors de la biblioteca que penjarem a la classe.

Ah! I sabeu a qui hem conegut? A la mascota de la biblio. En Papu! Un grill que només surt quan hi ha mooolt de silenci. I avui només s’ha deixat veure una estoneta  per a explicar-nos la seva peculiar història.

Hem tornat molt contents amb els nostres contes i amb les aventures que ens esperen a casa quan descobrim el que expliquen.


Us deixem un tastet d’alguns d’aquests moments.  
      



                                  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Els vostres comentaris seran benvinguts, sempre i quan siguin respectuosos.